18 Super Smarte Tricks Der Vil Gøre Livet Med Børn MEGET Nemmere!

At få børn kan kræve mange færdigheder af os som forældre! Her får du 18 super smarte trick og gode råd, som vil gøre hverdagen med børn meget nemmere! Husk pen og papir – så du kan være sikker på at huske nogle af disse!!

1) Den her supesøde baby kan snildt hjælp til med at feje det værste skidt væk fra gulvet, ved hjælp af sin frynse-vaske-sparkedragt :-)
funny-parenting-tips-and-life-hacks-2-2-620x

funny-parenting-tips-and-life-hacks-2-1-620x
2) Nu er det nemt at holde styr på tumlingen, med disse forglem-mig-ej handsker! Mon de også fås i kærestestørrelse?? 
funny-parenting-tips-and-life-hacks-3-1-620x funny-parenting-tips-and-life-hacks-3-2-620x

3) Det kan være udfordrende at få purken til at huske huen på kolde dage.. men mon ikke han vil ELSKE at få den på, hvis den ser ud som denne?!
funny-parenting-tips-and-life-hacks-13-1-620x
Og så holder den da også lige næse og mund varm, når det bliver rigtig koldt! 
funny-parenting-tips-and-life-hacks-13-2-620x

4) Er de små bange for monstre under sengen eller i skabet??  De er nemme at skræmme væk med denne super giftige monster-vand-spray!! Pynt den godt med monsterklistermærker, og sprøjt godt de steder monstrene kunne finde på at gemme sig inden sengetid – DET VIRKER!! Monstrene holder sig langt væk! 
kid11-620x

5) Tomme plasticflasker fra for eksempel en body lotion eller en shampoo, kan laves om til smarte vandhane-forlængere til korte arme. 
kid15-620x

6) Skal I på tur til en forlystelsespark eller et andet overbefolket sted, er denne midlertidige tatovering en god løsning, HVIS nu de lynhurtige purke skulle forsvinde i mængden!
kid16-620x

7) Benyt en skoholder til at holde styr på snacks, bøger og andet grej på længere køreture! 
kid17-620x

8) Så er det slut med ispinde der drypper hele vejen ned af hånden og armen – sæt en muffinsform under isen, og den drypper ned i formen i stedet. 
kid31-620x

9) Har du en kæmpe papkasse, der egentlig bare skulle smides væk? Så vent lidt, og lad ungerne bruge den som rutsjebane på trappen.. under opsyn selvfølgelig!
kid81-620x

10) Hjemmelavet hængekøje, og alt du skal bruge er et bord og et stort lagen. 
kid91-620x

11) Har din tumling lidt svært ved at finde ud af hvilken sko der skal på hvaffor en fod?? Bare rolig, han er ikke den eneste. Klip et plaster eller klistermærke i 2 dele, og sæt dem ned i skoene, og ligesom et puslespil, kan lillemanden nu nemt se, hvordan skoene passer sammen. 
parent1j-620x


12) En fix måde at holde styr på både farver og papir! Det skal da prøves!
parent5-620x

13) Er det lidt svært at gå fra tremmeseng til stor seng, uden at trille ud af sengen? Læg en svømmenuddel ind under lagenet, og barnet vil automatisk glide tilbage, hvis det i søvne kommer lidt for tæt på kanten! 
parent6-620x

14) Vil legetøjet glide væk nede i badekarret? Her er løsningen!
parent7-620x

15) Det er aldrig sjovt at få en splint i fingeren, men her er et enkelt men godt trick til nemt at få den ud igen. Lav en lille masse af bagepulver og vand og put det på splinten. Vent et par minutter, og splinten kommer ud, næsten af sig selv! 
parent9-620x

16) Hvorfor har jeg aldrig tænkt på dette før?? Dette er selvfølgelig den helt rigtige måde at lægge sit pålæg på brødet!
the-most-genius-life-hacks-ever-i-cant-believe-i-never-thought-of-these-18-620x

17) Er ungerne blevet for gamle til tremmesengen, er det ikke sikkert du behøver smide den ud endnu!! Lav den om til et sejt skrivebord!
the-most-genius-life-hacks-ever-i-cant-believe-i-never-thought-of-these-31-620x

18) Så simpelt, og så smart! Godt sommeren er på vej, for det her skal afprøves!
the-most-genius-life-hacks-ever-i-cant-believe-i-never-thought-of-these-37-620x,

Synes godt om Viralbladet?

Tryk Synes godt om her så du ikke går glip af noget